Hoppa till innehåll

Bröllop & fest

Bröllopsblommor

Vilken ära att få vara med och skapa blommor till en av livets största dagar!

Om vi får beskriva vår stil är den jordnära, naturlig och vild. Dova färger, rustik trädgårdskänsla och mycket grönt… Naturen och skogen är det finaste vi vet. Därför älskar vi att framhäva det vackra säsongen har att erbjuda – alla årstider har fantastiska blommor, kvistar och grenar att välja på.

Vi hjälper er gärna att förverkliga era blomsterdrömmar vad gäller val av blommor i säsong, både ur en ekonomisk och estetisk synpunkt, oavsett om ni bara önskar en enklare brudbukett eller vill ha ett helt paket med buketter, corsage och dekorationer. Under sommar och höst kan vi dessutom erbjuda ett utvalt sortiment av egenodlade snittblommor!

Kika på våra inspirationsbilder, se våra exempelpriser och boka sedan en konsultation om det känns rätt för just er. All information ni behöver finns längre ner på den här sidan. Hoppas vi hörs ❤

Brudbukett, bröllopsblommor

Boka konsultation

Konsultationen är alltid kostnadsfri.

Under konsultationen sitter vi ner och går igenom era tankar och önskemål inför er stora dag. För att vi ska få ut så mycket som möjligt under vår konsultation ber vi er att tänka igenom och förbereda följande information:

– Vilka blomsorter tycker ni om? Vilka vill ni undvika?
– Vilka färger vill ni hålla er till? Vilka vill ni undvika?
– Vad är er budget?

Vi rekommenderar att man själv letar inspirationsbilder på exempelvis Pinterest, Google eller sociala medier och sparar dessa för att visa oss under konsultationen. På så sätt får vi en tydligare bild av den känsla ni är ute efter, som ibland kan vara svårt att förklara med enbart ord. Ju fler bilder, desto bättre!

Boka konsultation via formuläret eller ring oss på 0140-16788 så hjälper vi dig.

Ange datum för vigsel och en kort beskrivning av vad ni önskar för blommor. Vi återkommer inom 2-3 arbetsdagar.

Brudbukett

Brudbuketten ska på ett personligt sätt spegla bruden, matcha känslan, färgerna och stilen på hela bröllopet, samt vara ett vackert blickfång under hela er stora dag.

från 1500:-

Tärnbukett

Tärnornas och näbbarnas buketter är ofta lite mindre till storlek och många väljer att låta dem bindas som enklare varianter av själva brudbuketten.

från 300:-

Corsage

Bärs traditionellt av brudgummen på kavajslaget. Corsaget är tänkt att spegla hur brud och brudgum binds samman livet ut.

från 100:-

Hårkrans

Hårblommor kan vara allt från några enkla kvistar att fästa i frisyren till en hel blomsterkrans.

Pris efter konsultation

Vigselplats

Vigselplatsen kan dekoreras på många olika sätt – blomsterbågar, honnörsbukett, blommor längs altargången…

Pris efter konsultation

Dukning

Några enkla småvaser på borden, liggande bordsdekorationer eller stående buketter på varje bord?

Pris efter konsultation